Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉錦雄
Kennedy Lau Kam-Hung  ♂
Aliases:  劉錦洪
 
Filmography (1993-2017)
 
  髮型 (66 films)
    現代豪俠傳 (1993)    
    新不了情 (1993)    
    金枝玉葉 (1994)    
    等著你回來 (1994)    
    花旗少林 (1994)    
    救世神棍 (1995)    
    和平飯店 (1995)    
    小飛俠 (1995)    
    流氓醫生 (1995)    
    南京的基督 (1995)    
    甜蜜蜜 (1996)    
    4面夏娃 (1996)    
    浪漫風暴 (1996)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    飛虎 (1996)    
    初纏戀后的二人世界 (1997)    
    G4特工 (1997)    
    天地雄心 (1997)    
    熱血最強 (1997)    
    安娜瑪德蓮娜 (1998)    
    幻影特攻 (1998)    
    野獸刑警 (1998)    
    玻璃樽 (1999)    
    心猿意馬 (1999)    
    星願 (1999)    
    紫雨風暴 (1999)    
    藍煙火 (2000)    
    小親親 (2000)    
    東京攻略 (2000)    
    北京樂與路 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    初戀拿喳麵 (2001)    
    戀愛起義 (2001)    
    4X100 水著份子 (2001)    
    特務迷城 (2001)    
    飛龍再生 (2003)    
    飛鷹 (2004)    
    天行者 (2006)    
    至尊無賴 (2006)    
    單身部落 (2007)    
    男兒本色 (2007)    
    女人.本色 (2007)    
    長江七號 (2008)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    神鎗手 (2009)    
    新宿事件 (2009)    
    歲月神偷 (2010)    
    翡翠明珠 (2010)    
    火龍 (2010)    
    李小龍 (2010)    
    為你鍾情 (2010)    
    男人如衣服 (2012)    
    天生愛情狂 (2012)    
    被遺棄的 (2013)    
    賭城風雲 (2014)    
    男人唔可以窮 (2014)    
    六福喜事 (2014)    
    巴黎假期 (2015)    
    浮華宴 (2015)    
    不速之客 (2016)    
    打開我天空 (2016)    
    兇手還未睡 (2016)    
    夜孔雀 (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    S風暴 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
  演員 (2 films)
    藍煙火 (2000) ... 新郎
    特務迷城 (2001) ... 韓國官員