Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉錦雄
Kennedy Lau Kam-Hung  ♂
Aliases:  劉錦洪
 
Filmography (1993-2019)
 
  髮型 (80 films)
    現代豪俠傳 (1993)    
    新不了情 (1993)    
    金枝玉葉 (1994)    
    等著你回來 (1994)    
    花旗少林 (1994)    
    小飛俠 (1995)    
    流氓醫生 (1995)    
    南京的基督 (1995)    
    救世神棍 (1995)    
    和平飯店 (1995)    
    4面夏娃 (1996)    
    浪漫風暴 (1996)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    飛虎 (1996)    
    甜蜜蜜 (1996)    
    G4特工 (1997)    
    天地雄心 (1997)    
    熱血最強 (1997)    
    初纏戀后的二人世界 (1997)    
    幻影特攻 (1998)    
    野獸刑警 (1998)    
    安娜瑪德蓮娜 (1998)    
    玻璃樽 (1999)    
    心猿意馬 (1999)    
    星願 (1999)    
    紫雨風暴 (1999)    
    東京攻略 (2000)    
    藍煙火 (2000)    
    小親親 (2000)    
    初戀拿喳麵 (2001)    
    戀愛起義 (2001)    
    4X100 水著份子 (2001)    
    特務迷城 (2001)    
    北京樂與路 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    飛龍再生 (2003)    
    飛鷹 (2004)    
    天行者 (2006)    
    至尊無賴 (2006)    
    男兒本色 (2007)    
    女人.本色 (2007)    
    單身部落 (2007)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    長江七號 (2008)    
    神鎗手 (2009)    
    新宿事件 (2009)    
    金錢帝國 (2009)    
    翡翠明珠 (2010)    
    火龍 (2010)    
    李小龍 (2010)    
    為你鍾情 (2010)    
    歲月神偷 (2010)    
    親密敵人 (2011)    
    男人如衣服 (2012)    
    天生愛情狂 (2012)    
    被遺棄的 (2013)    
    六福喜事 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    男人唔可以窮 (2014)    
    巴黎假期 (2015)    
    浮華宴 (2015)    
    啥酒神 (2015)    
    兇手還未睡 (2016)    
    夜孔雀 (2016)    
    偷天特務 (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    那年夏天你去了哪 (2016)    
    S風暴 (2016)    
    不速之客 (2016)    
    寶貝當家 (2016)    
    打開我天空 (2016)    
    三十兒立 (2017)    
    黑白迷宮 (2017)    
    拆彈專家 (2017)    
    喵星人 (2017)    
    翠絲 (2018)    
    歐洲攻略 (2018)    
    轉型團伙 (2019)    
    如珠如寶 (2019)    
    非分熟女 (2019)    
  演員 (2 films)
    藍煙火 (2000) ... 新郎
    特務迷城 (2001) ... 韓國官員