Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉錦雄
Kennedy Lau Kam-Hung  ♂
Aliases:  劉錦洪
 
Filmography (1993-2017)
 
  髮型 (66 films)
    現代豪俠傳 (1993)    
    新不了情 (1993)    
    花旗少林 (1994)    
    金枝玉葉 (1994)    
    等著你回來 (1994)    
    流氓醫生 (1995)    
    南京的基督 (1995)    
    救世神棍 (1995)    
    和平飯店 (1995)    
    小飛俠 (1995)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    飛虎 (1996)    
    甜蜜蜜 (1996)    
    4面夏娃 (1996)    
    浪漫風暴 (1996)    
    天地雄心 (1997)    
    熱血最強 (1997)    
    初纏戀后的二人世界 (1997)    
    G4特工 (1997)    
    野獸刑警 (1998)    
    安娜瑪德蓮娜 (1998)    
    幻影特攻 (1998)    
    心猿意馬 (1999)    
    星願 (1999)    
    紫雨風暴 (1999)    
    玻璃樽 (1999)    
    東京攻略 (2000)    
    藍煙火 (2000)    
    小親親 (2000)    
    戀愛起義 (2001)    
    4X100 水著份子 (2001)    
    特務迷城 (2001)    
    北京樂與路 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    初戀拿喳麵 (2001)    
    飛龍再生 (2003)    
    飛鷹 (2004)    
    至尊無賴 (2006)    
    天行者 (2006)    
    女人.本色 (2007)    
    單身部落 (2007)    
    男兒本色 (2007)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    長江七號 (2008)    
    神鎗手 (2009)    
    新宿事件 (2009)    
    翡翠明珠 (2010)    
    火龍 (2010)    
    李小龍 (2010)    
    為你鍾情 (2010)    
    歲月神偷 (2010)    
    天生愛情狂 (2012)    
    男人如衣服 (2012)    
    被遺棄的 (2013)    
    六福喜事 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    男人唔可以窮 (2014)    
    浮華宴 (2015)    
    巴黎假期 (2015)    
    鴨王2 (2016)    
    S風暴 (2016)    
    不速之客 (2016)    
    打開我天空 (2016)    
    兇手還未睡 (2016)    
    夜孔雀 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
  演員 (2 films)
    藍煙火 (2000) ... 新郎
    特務迷城 (2001) ... 韓國官員