Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
尹自重
Wan Chi-Chung

 
Filmography (1935-1961)
 
  演員 (3 films)
    半開玫瑰 (1935)    
    荼薇香 (1936)    
    富貴浮雲 (1948) ... 音樂領導
  配樂 (31 films)
    火燒阿房宮 (1935)    
    荼薇香 (1936)    
    夜明珠 (1937)    
    珠江風月 (1937)    
    金屋葳嬌 (1937)    
    觀音化銀 (1940)    
    趙子龍 (1940)    
    胡不歸(下卷) (1947)    
    浩劫紅顏 (1952)    
    到處惹人憐 (1952)    
    歌唱新夜吊白芙蓉 (1952)    
    龍鳳呈祥 (1953)    
    光棍姻緣 (1953)    
    一年一度燕歸來 (1953)    
    蝴蝶夫人 (1954)    
    大觀園 (1954)    
    患難夫妻 (1954)    
    肥廋姻緣 (1956)    
    荒唐鏡三氣胭脂馬 (1956)    
    狂風暴雨吊寒梅 (1956)    
    碧玉簪 (1956)    
    血染楚王宮 (1956)    
    梁紅玉擊鼓退金兵 (1956)    
    傻仔洞房 (1957)    
    龍飛鳳舞 (1958)    
    阿福當兵 (1959)    
    兩傻擒兇記 (1959)    
    搭錯線 (1959)    
    乖侄 (1959)    
    春風秋雨又三年 (1959)    
    十載含冤為我郎 (1961)