Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周忠(1)
Chow Chung (2)





 
Filmography (1951-1970)
 
  製片 (3 films)
    桃花運 (1951)    
    梁寬與林世榮 (1955)    
    青龍鎮殲霸戰 (1961)    
  演員 (78 films)
    鐵扇公主 (1951)    
    神腿大俠 (1952)    
    大卿里少爺 (1952)    
    賣花女 (1952)    
    蠶蟲師爺 (1952)    
    新薛丁山三氣樊梨花 (1952)    
    生紅娘三戲張君瑞 (1952) ... 法本
    舞台春色 (1952)    
    摩登新娘 (1952)    
    七姐會牛郎 (1952) ... 鍾金龍
    夜桃源 (1952)    
    男人心 (1953)    
    財歸財路 (1953)    
    賊美人 (1953)    
    客串夫人 (1953)    
    往事知多少 (1953)    
    搖山奪艷記 (1953) ... -
    初為人母 (1954) ... 醫生
    甘鳳池與呂四娘 (1955)    
    兒女債 (1955) ... 同事乙
    黃飛鴻長堤殲霸 (1955)    
    黃飛鴻火燒大沙頭 (1956) ... 雷公祥
    黃飛鴻怒吞十二獅 (1956) ... 范斗
    滿堂吉慶 (1956)    
    黃飛鴻水底三擒蘇鼠廉 (1956) ... 范斗
    黃飛鴻沙面伏神犬 (1956) ... 大炮中
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956) ... 范斗
    黃飛鴻天后廟進香 (1956) ... 范斗
    黃飛鴻古寺救情僧 (1956)    
    黃飛鴻鐵雞鬥蜈蚣 (1956) ... 范斗
    出谷黃鶯 (1956)    
    黃飛鴻七獅會金龍 (1956)    
    黃飛鴻大鬧佛山 (1956) ... 陳超
    黃飛鴻擂台比武 (1956)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    黃飛鴻義救龍母廟 (1956)    
    黃飛鴻血濺姑婆屋 (1957) ... 范斗
    風火鬼頭刀 (1957)    
    黃飛鴻河南浴血戰 (1957) ... 范斗
    黃飛鴻二龍爭珠 (1957) ... 范斗
    妃海花 (1957)    
    黃飛鴻獅王爭霸 (1957) ... 范斗
    黃飛鴻大破飛刀黨 (1957)    
    黃飛鴻夜探黑龍山 (1957) ... 范斗
    哪宅鬧東海 (1957)    
    唐伯虎點秋香 (1957)    
    黃飛鴻擂台鬥三虎 (1958) ... 范斗
    小歌女 (1958)    
    黃飛鴻虎穴救梁寬 (1958) ... 范斗
    碧血劍 (1958)    
    黃飛鴻大鬧鳳凰崗 (1958) ... 范斗
    黃飛鴻西關搶新娘 (1958) ... 范斗
    樊梨花金光陣產子 (1958)    
    黃飛鴻大破馬家莊 (1958) ... 范斗
    黃飛鴻鐵雞鬥神鷹 (1958) ... 范斗
    黃飛鴻五毒鬥雙龍 (1958) ... 范斗
    黃飛鴻被困黑地獄 (1959) ... 范斗
    黃飛鴻戲棚伏虎 (1959) ... 范斗
    生死連枝(上集) (1959)    
    七劍下天山 (1959)    
    黃飛鴻義貫彩虹橋 (1959) ... 范斗
    火葬爛頭何 (1959)    
    生死連枝(下集大結局) (1959)    
    黃飛鴻擂台爭霸戰 (1960)    
    書劍恩仇錄(大結局) (1960)    
    琴挑誤(下集) (1960) ... 捕頭甲
    猩猩王大戰黃飛鴻 (1960) ... 苑斗
    琴挑誤(上集) (1960) ... 捕頭甲
    黃飛源大破五虎陣 (1961) ... 范斗
    古廟幽魂 (1961)    
    天倫(下集) (1961)    
    火網英雄傳 (1961) ... 呀繆
    新姊妹花 (1962) ... 張醫生
    蘇小小 (1962)    
    劍姑七友奇遇記 (1962)    
    難得有情郎 (1962)    
    高山青 (1970)    
    蔡李佛勇擒色魔 (1970) ... -