Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉少文
Lau Siu-Man  ♂
Aliases:  劉少民





 
Filmography (1955-1960)
 
  演員 (45 films)
    醉打金枝 (1955)    
    西遊記 (1956)    
    小冤家 (1956)    
    斬龍遇仙 (1956) ... 南極仙翁
    龍虎渡姜公 (1957) ... 殷破敗
    十五貫 (1957)    
    豬八戒招親 (1957)    
    陳宮罵曹 (1957)    
    穆桂英楊宗保大破天門陣 (1957)    
    信陵君竊符救趙 (1957) ... 晉鄙
    橫霸七省勝字旗 (1957)    
    水冰心三戲過其祖 (1958)    
    龍飛鳳舞 (1958)    
    蛇美人劈山尋太子(下集) (1958)    
    風火送慈雲(上集) (1958) ... 陸國文
    樊梨花金光陣產子 (1958)    
    紅娘 (1958) ... 禪師
    漢宮生死恨 (1958)    
    蛇美人劈山尋太子(上集) (1958)    
    飛行太子 (1958)    
    廣東順母橋 (1958)    
    文姬歸漢 (1958)    
    龍宮戇駙馬 (1959)    
    金殿審人頭(上集) (1959) ... 獅頭道人
    出嫁從夫 (1959)    
    蛋家公主爭駙馬 (1959)    
    紅孩兒水晶宮救母 (1959)    
    正德皇海角尋春 (1959)    
    漢女貞忠傳 (1959)    
    黃飛鴻義貫彩虹橋 (1959) ... 白建鋒
    猩猩王大鬧天宮 (1959) ... 土地
    錦羅記 (1960) ... 趙大
    女飛俠黃鶯巧破鑽石黨 (1960) ... 范太康
    黃飛鴻擂台爭霸戰 (1960) ... 鄭龍
    神燈 (1960) ... 國王
    銀龍太子鬥八仙 (1960) ... 朱大祥
    忠孝雙全並蒂花 (1960) ... 志雲法師
    芸娘 (1960)    
    正德王牡丹亭戲鳳 (1960)    
    賣花得美 (1960)    
    三屍四命五重冤 (1960) ... 趙天成
    琴挑誤(上集) (1960) ... 皇帝
    紮腳樊梨花 (1960)    
    秘密三女探 (1960) ... 范太康
    琴挑誤(下集) (1960) ... 皇帝