Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃銘健
Wong Ming-Kin
 
Filmography (1993-2019)
 
  動作設計 (9 films)
    特種飛虎 (1997)    
    江山美人 (2008)    
    刺陵 (2009)    
    未來警察 (2010)    
    無價之寶 (2011)    
    白蛇傳說 (2011)    
    魔卡行動 (2015)    
    奔跑吧! (2015)    
    追龍II: 賊王 (2019)    
  演員 (3 films)
    冒險王 (1996)    
    少林足球 (2001)    
    鴨王2 (2016)    
  助理指導 (12 films)
    倚天屠龍記之魔教教主 (1993)    
    東邪西毒 (1994)    
    西遊記101回月光寶盒 (1995)    
    西遊記完結篇仙履奇緣 (1995)    
    少林足球 (2001)    
    投名狀 (2007)    
    灌籃 (2008)    
    劍蝶 (2008)    
    太極1從零開始 (2012)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    危城 (2016)    
    血染淑女 (2016)