Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
嚴重
Yen Chung  ♂
Aliases:  嚴仲,  儀銘





 
Filmography (1963-1995)
 
  化妝 (1 film)
    孤女凌波 (1964)    
  副導演 (2 films)
    義氣傳義氣 (1972)    
    猛虎闖關 (1973)    
  演員 (119 films)
    歹命子 (1963)    
    天字第一號 (1964)    
    黑森林 (1964)    
    情人石 (1964) ... 謝從敏
    孤女凌波 (1964)    
    五月十三傷心夜 (1965)    
    情海斷腸人 (1966)    
    天涯俠侶 (1966)    
    西貢無戰事 (1967) ... 吳文彬
    桃園三結義 (1968)    
    龍門三劍俠 (1968)    
    紫丁香 (1968) ... 歌廳經理
    飛燕女俠 (1968)    
    小情人逃亡 (1968)    
    感情的債 (1969)    
    怪俠歐陽德 (1969)    
    金沙刀 (1969)    
    血滴子 (1969) ... 雲中雁
    武林六傑 (1969)    
    莊子試妻 (1969)    
    我還是永遠愛著你 (1969)    
    警告逃妻 (1970) ... 劉董事長
    神狐鬼俠 (1970) ... 莊宏文
    十八羅漢 (1970)    
    攝魂鏡 (1970) ... 崔見英
    奪命閻羅 (1970)    
    六福茶樓 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    甘羅拜相 (1971)    
    朱洪武 (1971)    
    豪俠霍元甲 (1971) ... 霍三爺
    龍形八劍 (1971) ... 花世蔭
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    劍 (1971)    
    洞房奇譚 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    義氣傳義氣 (1972)    
    中國鐵人 (1973)    
    猛虎闖關 (1973)    
    十面威風 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    五色仙女 (1973)    
    心有千千結 (1973)    
    少林功夫 (1974)    
    龍潭虎穴 (1974)    
    蛇犬大英雄 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    唐山虎威殲殺手 (1974)    
    雲深不知處 (1975)    
    愛在心 (1975)    
    天后 (1975)    
    風塵女郎 (1975)    
    白蛇大鬧天宮 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
    鐵馬騮 (1977)    
    九龍城風波 (1977)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    Endless Fight (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    大喇嘛 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    三聲無奈 (1979)    
    鬼搭手 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    軟骨真奶 (1979)    
    錯誤的第一步 (1979)    
    清洪幫 (1979)    
    桃花戀 (1979)    
    心酸酸 (1980)    
    紅色女煞星 (1981)    
    風流彎彎刀 (1981)    
    地獄來的女人 (1981)    
    憤怒的玫瑰 (1982)    
    女人不是弱者 (1983)    
    田莊阿哥 (1983)    
    小和尚出馬 (1984)    
    失身的少女 (1984)    
    女太保 (1984)    
    中獎 (1985)    
    玩女大王 (1986)    
    忍者太保之武士行 (1986)    
    二男一女 (1986)    
    變色巷 (1987)    
    絕代妖姬 (1987)    
    槍下留人 (1987)    
    新奇門遁甲 (1988)    
    虎膽群英 (1988)    
    妖女洗身 (1988)    
    龍發堂 (1988)    
    幽靈王子 (1988)    
    騙王之王 (1988)    
    愛的枷鎖 (1988)    
    義不容辭 (1990)    
    賭王三虎將 (1990)    
    貓變 (1991)    
    聊齋金瓶梅 (1991)    
    賭魔 (1991)    
    聊齋之慾焰三娘子 (1992)    
    皇金稻田 (1992)    
    現代男女兵法 (1993)    
    媚眼殺機 (1995)    
    新桃色交易 (1995)    
  策劃 (1 film)
    糊塗大偵探 (1975)    
  編劇 (19 films)
    情海斷腸人 (1966)    
    山東大姐 (1973)    
    擒兇 (1974)    
    糊塗大偵探 (1975)    
    金色太陽 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    一鬥忠烈 (1977)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    烏盆冤魂 (1978)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    龍頭老大 (1982)    
    田莊阿哥 (1983)    
    槍下留人 (1987)    
    幽靈王子 (1988)    
    聊齋驚艷 (1991)    
    貓變 (1991)    
    金蠶降 (1991)    
 
 
Biography