Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余麗珍
Yu Lai-Zhen  ♀





 
Filmography (1947-1988)
 
  演員 (144 films)
    三月杜鵑魂 (1947)    
    萬紫千紅 (1948)    
    背解紅羅 (1949) ... 蘇金定
    大鬧粉蛩 (1949) ... 羅焜
    楚雲雪夜盜檀郎 (1950)    
    斷腸姑嫂斷腸夫 (1950)    
    落花時節落花樓 (1950)    
    帝苑春心化杜鵑 (1951)    
    七虎渡金灘(上集) (1951)    
    女兒香 (1951)    
    七虎渡金灘(下集) (1951)    
    光緒王夜祭珍妃 (1952)    
    難為了爸爸 (1952) ... 串舞客
    十奏嚴嵩 (1952)    
    真假武潘安 (1952)    
    新封神榜 (1953) ... 姜后
    無頭東宮生太子(上集) (1957)    
    蟹美人(大結局) (1957)    
    無頭東宮救太子(無頭東宮生太子第三集) (1957)    
    蟹美人大鬧水晶宮 (1957)    
    無頭東宮生太子(下集大結局) (1957)    
    狀元紅 (1957) ... 周母
    蟹美人(上集) (1957)    
    蘇后解紅羅天齊寺會母(下集大結局) (1957)    
    蘇后解紅羅天齊寺會母(上集) (1957)    
    七彩蝴蝶精 (1958) ... 分飾蝴蝶精/幻影
    風火送慈雲(上集) (1958) ... 陸皇后
    蟹仔夜祭蟹美人 (1958)    
    女攝青鬼乞米養孤兒(下集大結局) (1958)    
    蛇美人劈山尋太子(下集) (1958)    
    廣東順母橋 (1958)    
    風火送慈雲(下集大結局) (1958)    
    紮腳劉金定 (1958)    
    飛行太子 (1958)    
    七彩鍾無艷 (1958)    
    女攝青鬼乞米養孤兒(上集) (1958)    
    蛇美人劈山尋太子(上集) (1958)    
    三司會審殺姑案 (1959)    
    神眼東宮認太子(上集) (1959)    
    妹仔王掛帥平西 (1959)    
    女鬼嫁狀元(上集) (1959) ... 分飾陳玉玲, 陳金玲
    山東紮腳穆桂英(上集) (1959)    
    墓美人火燒棺材精(上集) (1959)    
    楊八妹取金刀 (1959)    
    七彩鍾無艷(三集大結局) (1959)    
    神眼東宮認太子(大結局) (1959)    
    七彩鍾無艷(續集) (1959)    
    女鬼嫁狀元(下集) (1959) ... 飾陳玉玲, 陳金玲
    山東紮腳穆桂英(下集) (七彩胭脂將) (1959)    
    墓美人火燒棺材精(下集大結局) (1959)    
    鵬程萬里(十八羅漢收大鵬) (1959)    
    掃把精 (1959) ... 韓江月
    四郎探母 (1959)    
    十三妹大鬧能仁寺 (1960)    
    樊梨花掛帥罪子 (1960)    
    七彩金葡萄 (1960)    
    紮腳樊梨花 (1960)    
    七兒八女九狀詞 (1960) ... 白碧茹
    飛頭公主雷電鬥飛龍 (1960)    
    十三妹金殿賣人頭 (1960)    
    猩猩女飛馬斬魔龍(上集) (1960)    
    飛龍太子劈石救銀妃 (1960)    
    女黑俠飛鵝嶺救夫 (1960)    
    猩猩女飛馬斬魔龍(下集) (1960)    
    神鷹飛天俠 (1960) ... 紅衣女/慧珠
    金麒麟五福臨門 (1960)    
    節婦斬情夫 (1960)    
    飛頭公主滴血救親夫 (1960)    
    八美審狀元 (1961)    
    女飛俠紅姑 (1961)    
    花蝴蝶三氣飛天貓 (1961) ... 黃菊秀
    野龍怒碎金蛇塔 (1961)    
    神蛇飛虎救正宮 (1961)    
    無頭正宮救子鬧金鑾 (1961)    
    沉香太子毒龍潭救母(上集) (1961)    
    富貴花開鳳凰台 (1961)    
    三宮六苑斬狐妃 (1961) ... 金儀正宮
    金鳳斬蛟龍 (1961) ... 金大鳳
    無頭女賣頭尋夫 (1961) ... 林茹香
    沉香太子毒龍潭救母(下集) (1961)    
    十年割肉養金龍 (1961)    
    雙太子飛渡雁門關 (1962)    
    羅成叫關 (1962)    
    望夫亭 (1962)    
    金間怒碎銀安殿 (1962)    
    哪宅三鬥紅孩兒 (1962)    
    金鳳銀龍雙掛帥 (1962)    
    銀合太子乞食告御狀 (1962)    
    七鳳鬥魔龍 (1962)    
    哪宅出世 (1962)    
    神眼峨眉尋太子 (1962)    
    平陽公主替子受斬刑 (1962) ... 梁翠雲
    飛天雷震子 (1962)    
    望兒樓 (1962)    
    薛門七女將 (1962)    
    哪宅劈天救母 (1962)    
    龍虎三女霸(上集) (1963)    
    天齊寺會母 (1963)    
    白猿太子陰陽崖會母 (1963)    
    冷秋薇(下集) (1963)    
    玉龍太子出家 (1963)    
    子母碑 (1963)    
    龍虎三女霸(下集) (1963)    
    霹靂金較剪(上集) (1963)    
    母血洗兒刀 (1963)    
    兩個東宮爭太子 (1963)    
    二郎神楊戩 (1963)    
    七彩寶蓮燈 (1963)    
    豹山神鶴劍 (1963)    
    冷秋薇(上集) (1963) ... 冷秋薇
    七手八臂觀世音 (1963)    
    白蟒鬧龍 (1963)    
    三個正宮救太子(上集) (1964) ... 梅巧容
    金箭銀龍 (1964) ... 柳金花
    半張碌架床 (1964) ... 甘四嫂
    霹靂薔薇(上集) (1964) ... 花如雪
    霹靂金較剪(下集) (1964) ... 鍾劍芳
    四兒女(上集) (1964) ... 柳絮芳
    霹靂薔薇(下集) (1964) ... 花如雪
    龍江三虎(上集) (1964)    
    錦繡天堂 (1964) ... 粵劇老倌
    三個正宮救太子(下集) (1964) ... 梅巧容
    神鶴金鷹 (1964) ... 程秋雲
    荒唐四怪俠(上集) (1964) ... 分飾六手神珠子陸霓裳, 白衣玄女
    七彩神火棒 (1964)    
    四兒女(下集) (1964)    
    龍江三虎(下集) (1964)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    香城九鳳 (1964)    
    荒唐四怪俠(下集) (1964)    
    999神秘雙屍案 (1965) ... 尤婉嫻
    萍嫂(上集) (1965) ... 江采萍
    海底骷髏塔(上集) (1965) ... 蟹美人
    999離奇三兇手 (1965)    
    哪宅三戲紅孩兒 (1965) ... 李夫人
    三姑嫂(上集) (1965)    
    萍嫂(下集) (1965) ... 江采萍
    海底骷髏塔(下集) (1965) ... 蟹精
    特務101 (1965)    
    木屋沙甸魚 (1965) ... 何淑賢
    三姑嫂(下集) (1965)    
    發財鑽石寶 (1966)    
    教子殺父皇 (1967) ... 蜀后杜鵑夫人
    迷戀之情 (1988)