Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁敏儀(1)
Winnie Leung Man-Yee  ♀





 
Filmography (1999-2016)
 
  演員 (37 films)
    山狗1999 (1999) ... Winnie
    灣仔12妹 (1999) ... Red
    炭燒凶咒 (2000) ... May
    火爆刑警 (2000)    
    香港處男 (2000) ... 隊長美子
    風水賭神 (2001)    
    完美情人 (2001)    
    等候董建華發落 (2001)    
    熱血青年 (2002) ... 邱燕屏
    無冕皇帝 (2003)    
    黑白森林 (2003) ... 王珅妻子
    誘人犯罪 (2003)    
    千機變 (2003)    
    新警察故事 (2004) ... 女人質
    精武家庭 (2005)    
    凶男寡女 (2005)    
    寶貝計劃 (2006) ... 二妹
    鬼眼刑警 (2006)    
    美女食神 (2007) ... Ling
    雀聖3自摸三百番 (2007) ... 吳正
    七擒七縱七色狼 (2007) ... 楊楊
    金瓶梅 (2008)    
    黑勢力 (2008) ... 細寶
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    我老婆係賭聖 (2008) ... 咪咪
    金錢帝國 (2009)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 (2009)    
    安非他命 (2010) ... 蓮
    撕票風雲 (2010) ... 雯雯
    愛很爛 (2011)    
    古惑仔:江湖新秩序 (2013) ... Anna姐
    製服 (2013)    
    天師鬥殭屍 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    鴨王 (2015)    
    鴨王2 (2016) ... Mona
    鴨王2 (2016)