[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張蘭英  ♀
张兰英
Linda Cheung Lan-Ying
Pinyin: zhāng lán yīng




 
影視作品 / Filmography (1993-1996)
 
  演員 / Actor (1993-1996)
    現代靚妹仔 / Modern Girls (1993)    
    香港奇案之強姦 / Raped by an Angel (1993) ... / May Wong
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 / Last Hero in China (1993) ... / Hooker
    越殺 / Mr. & Miss Saigon (1994)    
    滅門慘案II借種 / Daughter of Darkness II (1994) ... / Donna
    愛情色香味 / Love Recipe (1994)    
    黃大仙烏鼠 / Die Harder (1995) ... 小紅 / Siu Hung
    整蠱王 / Tricky Business (1995) ... 欣欣 / Lin
    猛鬼屠房 / Ghost House - A True Story (1995) ... / Jo Jo
    現代蠱惑仔 / Black Dream (1995)    
    紅燈區 / Street Angels (1996) ... / Black Beauty/Pidan
    金裝香蕉俱樂部 / Top Banana Club (1996) ... 邵太 B / Mrs. Shaw B