[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳炎山
陈炎山
Chen Yen-Shan
Pinyin: chén yán shān
Chan Yim-Saan
 
影視作品 / Filmography (1982-1994)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    歷劫情花 / Die to Love (1988)    
    魔女18招 / Devil Girl 18 (1993)    
    廟街十三妹 / Angel of Vengeance (1993)    
  攝影 / Cinematographer
    龍女下凡 / A Fairy to the World (1982)    
    莫偷嘗禁果 / Forbidden Fruit (1983)    
    血嬰 / Blood Baby (1983)    
    青蘋果 / Green Apple (1984)    
    鐵漢與蕩婦 / Tie Han Yu Dang Fu (1988)    
    愛的鎖鍊 / Love Chain (1988)    
    紅唇春夢 / Hong Chun Chun Meng (1988)    
    狂飆少女 / Kung Biao Shao Nv (1988)    
    痴情浪子 / The Man Who Is Crazy Lover (1988)    
    魔情女 / Blood Maniac (1988)    
    龍虎雙霸天 / The Powerful Men (1989)    
    殺入地獄 / Visa to Hell (1991)    
    黑幫戰將 / Life Is a Bet (1992)    
    沒大沒小 / Kongfu Kids (1992)    
    豬哥伯傳奇 / Zhu Ge Pa Chuan Qi (1992)    
    '93街頭霸王 / Drug Tiger (1993)    
    風塵十三姨 / Bloody Revenge (1993)    
    唐朝禁宮風月 / The Story of Tong Queen (1993)    
    慾獸 / Indecent Beast (1994)    
  製片 / Production Manager
    廟街十三妹 / Angel of Vengeance (1993)