[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陸麗霞
陆丽霞
Lu Li-Xia
Pinyin: xiá
Luk Lai-Ha

 
影視作品 / Filmography (1932-1935)
 
  演員 / Actor (1932-1935)
    蘭谷萍蹤 / Trace (1932)    
    小女伶 / A Youngger Actress (1932)    
    東北二女子 / Two Daughters of the Northeast (1932)    
    生機 / A Woman's Life (1933)    
    飄零 / Drifting (1933)    
    孽海雙鴛 / All for Legacy (1933)    
    王先生 / Mr. Wang (1934)    
    紅樓春深 / Two Couples (1934)    
    美人恩 / The Beauty's Favour (1935)    
    重歸 / Three Girls (1935)