[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
周世端
Chow Sai-Duen
拼音: zhōu shì duān
Chow Sai-Shui
 
影視作品 / Filmography (1986-1992)
 
  副導演 / Assistant Director
    金燕子 / Golden Swallow (1987)    
    省港雙龍 / Chinese Cop Out (1989)    
    無名家族 / Family Honor (1990)    
    賭王至尊 / All Mighty Gambler (1991)    
    老表,你好嘢! / His Fatal Ways (1991)    
    難得有情郎 / Lover at Large (1991)    
    細佬識講野! / Talk to Me, Dicky (1992)    
    表姐,你好野!3之大人駕到 / Her Fatal Ways 3 (1992)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    操行零分 / Conduct Zero (1986)    
    最愛 / Passion (1986)    
    不是冤家不聚頭 / The Wrong Couples (1987)    
    天羅地網 / Gunmen (1988)    
  演員 / Actor (1986-1992)
    不是冤家不聚頭 / The Wrong Couples (1987)    
    無名家族 / Family Honor (1990)    
    不文騷 / Stooges in Hong Kong (1992)