[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張鍵  ♂
张键
William Cheung Kin
Pinyin: zhāng jiàn
William K. Cheung,  Cheung Kin,  William Cheung Gin,  Chang Chien
 
影視作品 / Filmography (1978-1993)
 
  監製 / Producer
    與鴨共舞 / Cash on Delivery (1992)    
    日落卡門 / The Street Car Named Desire (1993)    
  劇本顧問 / Script Consultant
    邊緣人 / Man on the Brink (1981)    
  副導演 / Assistant Director
    雜家高手 / The Dragon, the Hero (1979)    
    血鸚鵡 / Bloody Parrot (1981)    
  故事 / Story
    邊緣人 / Man on the Brink (1981)    
  導演 / Director
    日落卡門 / The Street Car Named Desire (1993)    
  策劃 / Planning
    與鴨共舞 / Cash on Delivery (1992)    
  編劇 / Writer
    變色龍 / Chameleon (1978)    
    哥們的糗事 / Gallery of Fools (1986)    
    與鴨共舞 / Cash on Delivery (1992)    
    日落卡門 / The Street Car Named Desire (1993)