[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
古偉麟  ♂
古伟麟
Alan Gu Wei-Lin
Pinyin: wěi lín
Koo Wai-Lun,  Ku Wai-Lun,  Alan Koo
 
影視作品 / Filmography (2012-2020)
 
  攝影 / Cinematographer
    女士復仇 / Husband Killers (2017)    
  數碼影像技術員 / DIT
    魔警 / That Demon Within (2014)    
  機工 / Camera Assistant
    末日派對 / Doomsday Party (2013)    
    赤道 / Helios (2015)    
    打開我天空 / Good Take, Too! (2016)    
    iGirl 夢情人 / iGirl (2016)    
    女皇撞到正 / Hotel Soul Good (2018)    
  攝影助理 / Focus Puller
    幸運曲奇 / Fortune Cookies (2012)    
    澀青298-03 / Probation Order (2013)    
    沖天火 / Sky on Fire (2016)    
    大師兄 / Big Brother (2018)    
    低壓槽 / The Trough (2018)    
    臥虎潛龍 / Undercover vs. Undercover (2019)    
    肥龍過江 / Enter the Fat Dragon (2020)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    獅子山上 / Lion Rock (2019)    
  第三組攝影 / 3rd Unit Cinematographer
    紅海行動 / Operation Red Sea (2018)