[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
趙驚魂
赵惊魂
Chiu King-Wan
Pinyin: zhào jīng hún
 
影視作品 / Filmography (1934-1947)
 
  演員 / Actor (1934-1947)
    扭計祖宗 / The Mischief Makers (1934)    
    可匊揪後扇 / An Abandoned Woman (1936)    
    婦人心 / Heart of a Woman (1936)    
    午夜殭屍 / Midnight Vampire (1936)    
    惡家姑 / The Evil Mother-in-Law (1936)    
    鐵血鋤奸 / Blood and Iron (1937)    
    摩登貂蟬 / The Modern Seductress (1937)    
    花心蘿蔔大結局 / The Philanderer - The Final Chapter (1938)    
    飛將軍 / The Flying General (1938) ... 飛將軍 / Fei Cheung Gwan
    奇女子 / Femme Fatale (1938)    
    梅知府 / The Corrupt Magistrate (1938)    
    花心蘿蔔 / The Philanderer (1938)    
    好女十八嫁 / A Woman of Many Husbands (1938)    
    女戰士 / The Woman Warrior (1938) ... 張公亮 / Cheung Gung Leung
    女人經 / Women's Bible (1938)    
    敗家子 / The Profligate Son (1938)    
    倒亂乾坤 / Chaos in the Universe (1941)    
    八美圖 / Eight Heroines (1941)    
    脂粉奴 / Slave of Women (1947)