[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張迪奇
张迪奇
Cheung Dik-Kei
Pinyin: zhāng
Cheung Dick-Ki,  Cheung Da-Ke,  張迪琪,  張狄奇
 
影視作品 / Filmography (1980-2019)
 
  攝影 / Cinematographer
    喋血風雲 / Return to Action (1989)    
    追日 / A Chinese Legend (1991)    
    毀屍滅跡 / A Mysterious Murder (2002)    
    日本少林 / Kung Fu in Japan (2002)    
    少年賭聖 / Teenage Gambler (2002)    
    黑俠VS賭聖 / Black Mask Vs. Gambling Mastermind (2002)    
    蛇咒 / Snake Curse (2004)    
    異度公寓 / Illusion Apartment (2010)    
  攝影助理 / Focus Puller
    第一類型危險 / Dangerous Encounter - 1st Kind (1980)    
    公子嬌 / Wedding Bells, Wedding Belles (1981)    
    半邊人 / Ah Ying (1983)    
    小生夢驚魂 / Scared Stiff (1987)    
    天賜良緣 / Sister Cupid (1987)    
    驚魂今晚夜 / Into the Night (1988)    
    學校風雲 / School on Fire (1988)    
    八星報喜 / The Eighth Happiness (1988)    
    老虎出更 / Tiger on the Beat (1988)    
    妙探雙龍 / City Cops (1989)    
    撞板風流 / Naughty Couple (1994)    
    歡樂時光 / Happy Hour (1995)    
    人間色相 / Love and Sex Among the Ruins (1996)    
    娛樂之王 / The Lord of Amusement (1999)    
    鬼請你睇戲 / Last Ghost Standing (1999)    
    我愛1碌葛 / Market's Romance (2002)    
    常在你左右 / Always Be with You (2017)    
    洩密者們 / The Leakers (2018)    
    P風暴 / P Storm (2019)    
    家和萬事驚 / A Home with a View (2019)    
    掃毒2天地對決 / The White Storm 2 - Drug Lords (2019)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    黑色喜劇 / Black Comedy (2014)