[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
姚奇偉
姚奇伟
Yiu Kei-Wai
Pinyin: yáo wěi
Wade C. Yao,  Chao Chi-Wei
 
影視作品 / Filmography (1981-2009)
 
  監製 / Producer
    七匹狼2 / Seven Wolves 2 (1989)    
    妖街皇后 / Bugis Street (1995)    
    蘋果咬一口 / Expect a Miracle (2001)    
    灌籃 / Kung Fu Dunk (2008)    
  總策劃 / Chief Planner
    灌籃 / Kung Fu Dunk (2008)    
    刺陵 / The Treasure Hunter (2009)    
  演員 / Actor (1981-2009)
    海軍與我 / The Marine and I (1981)    
  策劃 / Planning
    看海的日子 / A Flower in the Raining Night (1983)    
    黑白珠 / Black and White (1983)    
    嫁妝一牛車 / Oxcart Filled with Dowry (1984)    
    我的志願 / I Want to Be (1987)    
    烽火佳人 / Flag of Honor (1987)    
    七匹狼 / Seven Wolves (1989)    
    1989放暑假 / Summer Holiday 1989 (1989)    
    遊俠兒 / You Xia Er (1990)    
    異域 / A Home Too Far (1990)    
    大頭兵上戰場雜牌軍 / The War Dogs (1991)    
    龍父虎子 / King Swindler (1993)    
    劍奴 / Slave of the Sword (1993)    
    新流星蝴蝶劍 / Butterfly & Sword (1993)    
    異域之末路英雄 / End of the Road (1993)    
    追男仔 / Boys Are Easy (1993)    
    神經刀與飛天貓 / Flying Dagger (1993)    
    一屋哨牙鬼 / Vampire Family (1993)    
    野店 / Amazing Stories (1994)    
    新同居時代 / The New Age of Living Together (1994)    
    中國龍 / China Dragon (1995)    
    蠟筆小小生 / Trouble Maker (1995)    
    勝者為王 / Born to Be King (2000)    
    淚王子 / Prince of Tears (2009)