[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
沈聖德  ♂
沈圣德
Jim Sam Sing-Tak
Pinyin: chén shèng
Jim Shum,  Sum Sing-Tak,  Shen Sheng-Te

 
影視作品 / Filmography (1981-2015)
 
  錄音 / Sound Recordist
    愛在別鄉的季節 / Farewell China (1990)    
    Yes 一族 / Fruit Punch (1991)    
    浮世戀曲 / To Liv(e) (1992)    
    十八 / Eighteen (1993)    
    證人 / Secret Signs (1993)    
    大迷信1993 / Super Normal II (1993)    
    獨立時代 / A Confucian Confusion (1994)    
    明明 / Ming Ming (2007)    
  作曲 / Composer
    唐朝豪放女 / An Amorous Woman of Tang Dynasty (1984)    
  收音 / Sound Mixer
    豪門夜宴 / The Banquet (1991)    
    家有囍事 / All's Well End's Well (1992)    
  原創音樂 / Original Music
    唐朝豪放女 / An Amorous Woman of Tang Dynasty (1984)    
  音樂 / Music
    打擂台 / Health Warning (1983)    
    爵士駕到 / Temptation of Dance (1984)    
    唐朝綺麗男 / Tong Chee Yi Li Nan (1985)    
    又見冤家 / Love Me and Dad (1988)    
    色麗孽戀 / The Cruel Kind (1989)    
    阿嬰 / Ming Ghost (1990)    
    愛在別鄉的季節 / Farewell China (1990)    
    川島芳子 / Kawashima Yoshiko (1990)    
    衝擊天子門生 / Hong Kong Godfather (1991)    
    十八 / Eighteen (1993)    
    臨時演員 / Small Potato (1993)    
    女兒紅 / Maiden Rose (1995)    
    平民英雄 / Common Heroes (2010)    
    大浪淘沙 / Sand Pebbles (2015)    
  演員 / Actor (1981-2015)
    凶榜 / The Imp (1981)    
    郁達夫傳奇 / Cherry Blossoms (1988)