[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
盧鎮業
卢镇业
Lo Chun-Yip
拼音: zhèn
Siuyea Lo

 
影視作品 / Filmography (2010-2020)
 
  攝影 / Cinematographer
    池之魚 / An Odd Fish (2014)    
  收音助理 / Boom Operator
    前度 / Ex (2010)    
  第三組攝影 / 3rd Unit Cinematographer
    DIVA華麗之後 / Diva (2012)    
  演員 / Actor (2010-2020)
    曖昧不明關係研究學會 / Uncertain Relationship Society (2014)    
    旁邊的幸福 / Happily Ever After (2014)    
    風景 / Pseudo Secular (2016)    
    中英街1號 / No.1 Chung Ying Street (2018) ... 日朗 / 子豪 / Yat Long / Chi Ho
    花椒之味 / Fagara (2019) ... / Radish
    金都 / My Prince Edward (2019) ... / Groom
    叔.叔 / Suk Suk (2020) ... 永 / Wan