[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
朱麗霞  ♀
朱丽霞
Dora Chu Lai-Ha
Pinyin: zhū xiá
Jue Lai-Ha
 
影視作品 / Filmography (1974-2012)
 
  形象指導 / Image Director
    紙月亮 / Paper Moon (2012)    
  美術指導 / Art Director
    第一繭 / The First Time Is the Last Time (1989)    
    偷情小丈夫 / Weakness of Man (1991)    
    紅粉至尊 / Queen's High (1991)    
    狗仔大佬 / Take 2 in Life (2001)    
  演員 / Actor (1974-2012)
    第一繭 / The First Time Is the Last Time (1989)    
  服裝設計 / Costume Design
    今夜星光燦爛 / Starry Is the Night (1988)    
    紅場飛龍 / The Dragon from Russia (1990)    
  服裝指導 / Costume Designer
    鐵甲無敵瑪利亞 / I Love Maria (1988)    
    再見王老五 / The Bachelor's Swan Song (1989)    
    英雄本色III夕陽之歌 / A Better Tomorrow III (1989)    
    追日 / A Chinese Legend (1991)    
    衛斯理之霸王卸甲 / Bury Me High (1991)    
    群星會 / The Thief of Time (1992)    
    越柙飛龍 II 虎穴潛龍 / The Undercover (1992)    
    八月鬱金香 / Tulips in August (1992)    
    飛虎雄風 / Special Duties Unit (1994)    
    共闖天涯 / Fatal Assignment (1995)    
    再世情未了 / Passions Across Two Lifetimes (1995)    
    功夫特警 / Kung Fu Cop (1995)    
    十萬火急 / Lifeline (1997)    
    初戀紅豆冰 / Ice Kacang Puppy Love (2010)    
  美術助理 / Art Assistant
    情義我心知 / Nobody's Hero (1989)    
  出品人 / Presenter
    天天報喜 / Everyday Is Sunday (1974)