[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
麥大傑  ♂
麦大杰
Peter Mak Tai-Kit
Pinyin: mài jié
Mak Daai-Git,  Mak Dai-Git



 
影視作品 / Filmography (1984-1994)
 
  監製 / Producer
    燈籠 / Lantern (1994)    
  故事 / Story
    天靈靈.地靈靈 / Abracadabra (1986)    
  導演 / Director
    阿福的禮物 / The Gift of A Fu (1984)    
    國四英雄傳 / The Loser, the Hero (1985)    
    天靈靈.地靈靈 / Abracadabra (1986)    
    老師, 有問題 / Sir, Tell Me Why (1988)    
    夜瘋狂 / All Night Long (1989)    
    小心間諜 / To Spy with Love!! (1990)    
    妖獸都市 / The Wicked City (1992)    
  美術指導 / Art Director
    神算 / The Magic Touch (1992)    
  演員 / Actor (1984-1994)
    天靈靈.地靈靈 / Abracadabra (1986) ... / Kang Yo Wei
    中國最後一個太監 / Last Eunuch in China (1987)    
    厲鬼纏身 / Split of the Spirit (1987) ... 鄧經理 / Mr. Dunne
    特警屠龍 / Tiger Cage (1988) ... / Policeman
    我老婆唔係人 / Alien Wife (1991)    
    雙龍會 / The Twin Dragons (1992)    
    機Boy小子之真假威龍 / Game Kids (1992)    
  剪接 / Editor
    阿福的禮物 / The Gift of A Fu (1984)    
  編劇 / Writer
    阿福的禮物 / The Gift of A Fu (1984)    
    夜瘋狂 / All Night Long (1989)