[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
葉春伸
叶春伸
Ye Chun-Shen
Pinyin: chūn shēn
Yip Cheun-San
 
影視作品 / Filmography (1964-1990)
 
  製片 / Production Manager
    一隻鳥仔 / A Bird's Seed (1968)    
    我怎麼辦 / How About Me? (1969)    
  舞蹈指導 / Dance Choreographer
    一隻鳥仔 / A Bird's Seed (1968)    
  導演 / Director
    猩猩救主 / Xing Xing Jiu Zhu (1964)    
    嫁妝一牛車 / A Dowry Ox-Cart (1964)    
    飛車龍虎鬥 / Winning (1966)    
    一隻鳥仔 / A Bird's Seed (1968)    
    我怎麼辦 / How About Me? (1969)    
    狐仙 / Hu Xian (1990)    
  編劇 / Writer
    猩猩救主 / Xing Xing Jiu Zhu (1964)    
    義犬救子 / Dog Rescue (1964)    
    嫁妝一牛車 / A Dowry Ox-Cart (1964)    
    遊俠老黑狗 / Knight Lao Hei Gou (1966)    
    飛車龍虎鬥 / Winning (1966)