[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
嚴沾林
严沾林
Yim Chim-Lam
Pinyin: yán zhān lín
Yim Chi-Lam
 
影視作品 / Filmography (1984-2001)
 
  美術指導 / Art Director
    少女日記 / A Certain Romance (1984)    
    意亂情迷 / Double Fixation (1987)    
    烏龍賊替身 / Mistaken Identity (1988)    
    特警屠龍 / Tiger Cage (1988)    
    捕風漢子 / He Who Chases After the Wind (1988)    
    流金歲月 / Last Romance (1988)    
    1/2 次同床 / Thanks for Your Love (1996)    
  演員 / Actor (1984-2001)
    美少年之戀 / Bishonen (1998)    
  美術 / Art
    祝福 / Promising Miss Bowie (1990)    
    遊園驚夢 / Peony Pavilion (2001)