[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
盧瑞朋
卢瑞朋
Lo Shui-Pang
Pinyin: ruì péng
Lo Shiu-Pung
 
影視作品 / Filmography (2006-2019)
 
  攝影助理 / Focus Puller
    戀夏戀夏戀戀下 / Summer Love (2011)    
    殺屍.喪變 / SARS Zombies (2013)    
    愛尋迷 / Enthralled (2014)    
    那夜凌晨,我坐上了旺角開往大埔的紅Van / The Midnight After (2014)    
    淪落人 / Still Human (2018)    
    最佳男友進化論 / The Sexy Guys (2019)    
  機工 / Camera Assistant
    男兒本色 / Invisible Target (2007)    
    今晚打喪屍 / Zombiology: Enjoy Yourself Tonight (2017)    
  搖控機械吊臂員 / Power Pod Technician
    情意拳拳 / Nothing Is Impossible (2006)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    迷離夜 / Tales from the Dark 1 (2013)    
    那年夏天你去了哪裏 / Cherry Returns (2016)    
  推軌具 / Dollyman
    喵星人 / Meow (2017)    
  第二組攝影助理 / 2nd Unit Focus Puller
    男人唔可以窮 / Golden Brother (2014)    
    黑色喜劇 / Black Comedy (2014)    
    赤道 / Helios (2015)    
    臥虎潛龍 / Undercover vs. Undercover (2019)