[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃弘
黄弘
Huang Hong (3)
Pinyin: huáng hóng
Wong Wang (2)
 
影視作品 / Filmography (1994-2005)
 
  導演 / Director
    貼身保鑣 / The Bodyguard (1994)    
    不脫內褲的女人 / Undress Me (1996)    
    血染紅唇 / Xue Ran Hong Chun (1998)    
    本性難移 / Sexy No Change (1998)    
    黃色追殺令 / Yellow Hunting (1998)    
    96超級床上接班人 / Three Sexy Stories (1998)    
    隱藏誘惑 / Yin Cang You Huo (2005)    
  編劇 / Writer
    本性難移 / Sexy No Change (1998)    
    血染紅唇 / Xue Ran Hong Chun (1998)