[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳文濤
陈文涛
Chan Man-To
Pinyin: chén wén tāo
Tomato Chan
 
影視作品 / Filmography (1984-1990)
 
  攝影 / Cinematographer
    兄弟 / Brotherhood (1986)    
    通天大盜 / Easy Money (1987)    
    開心快活人 / Happy Go Lucky (1987)    
    特警屠龍 / Tiger Cage (1988)    
    海峽兩岸 / The Third Bridge (1988)    
  攝影助理 / Focus Puller
    鬼戰 / The Devil's Box (1984)    
    天使出更 / Carry on Doctors and Nurses (1985)    
    又見冤家 / Love Me and Dad (1988)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    用愛捉伊人 / You're My Destiny (1987)    
    玩命雙雄 / Goodbye Hero (1990)