[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
彭偉章  ♂
彭伟章
Peng Wei-Chang
Pinyin: péng wěi zhāng
Pang Wai-Cheung,  司馬鵬,  Si-Ma Peng,  Sima Peng,  Si-Ma Pang,  Szema Peng




 
影視作品 / Filmography (1973-1990)
 
  製片統籌 / Production Supervisor
    金粉遊龍 / Matching Escort (1982)    
  監製 / Producer
    幽靈山莊 / You Ling Shan Zhuang (1989)    
    春戲 / Spring Game (1989)    
    冰封奇俠 / Iceman Cometh (1990)    
  導演 / Director
    金粉遊龍 / Matching Escort (1982)    
    魔界怪譚 / Strange Tales of Ghosts (1989)    
    春戲 / Spring Game (1989)    
  演員 / Actor (1973-1990)
    狼對狼 / Ferocious to Ferocious (1973) ... / [Extra]
    女煞星大鬧烏龍院 / Crazy Acrobat (1974)    
    大地龍種 / Fury in Storm (1974) ... / Japanese
  策劃 / Planning
    龍在江湖 / Headsman Thunderbolt (1988)    
    魔情女 / Blood Maniac (1988)    
  編劇 / Writer
    魔界怪譚 / Strange Tales of Ghosts (1989)    
 
 
Biography
 
  Younger brother of Peng Kang and elder brother of Peng Li-Chang.