[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
史擷詠  ♂
史撷咏
Gerald Shih Jei-Yong
Pinyin: shǐ xié yǒng
Shih Jei-Yong

 
影視作品 / Filmography (1982-2010)
 
  音樂指導 / Chief Music Director
    紅粉情佳人 / Pretty Girl (1987)    
  原創音樂 / Original Music
    滾滾紅塵 / Red Dust (1990)    
  音樂 / Music
    失節 / The Anger (1982)    
    神勇女煞星 / Girl with a Gun (1982)    
    痴情女子 / Kill for Love (1982)    
    冷豔嬌娃 / The Sexy Lady Driver (1982)    
    誘惑 / Temptation (1983)    
    霹靂戰士 / Women Warriors of Kinmen (1985)    
    唐山過台灣 / The Heroic Pioneers (1986)    
    時代之風 / L'Air Du Temps (1990)    
    青春無悔 / Green Green Leaves of Home (1993)    
    阿爸的情人 / The Daughter-in-Law (1995)    
    魔法亞媽 / Grandma and Her Ghosts (1998)    
    2分 20秒 / 02'20" (2009)    
    酷馬 / Fantome, Ou es-tu? (2010)