[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陶念熊
Tiu Lim-Hung (1)
Pinyin: táo niàn xióng
Tao Nian-Xiong
 
影視作品 / Filmography (1978-2002)
 
  製片 / Production Manager
    反斗馬騮 / Come Fly the Dragon (1991)    
    情定威尼斯 / Love in Venice (1991)    
  副導演 / Assistant Director
    第三把飛刀 / The Third Sword (1978)    
    迷你特攻隊 / Fantasy Mission Force (1983)    
    七隻狐狸 / Seven Foxes (1985)    
    醜小鴨 / Funny Face (1985)    
    好小子 / The Kung Fu Kids (1986)    
    歡樂龍虎榜 / A Book of Heroes (1986)    
    頑皮家族 / Funny Family (1986)    
    大頭兵3:阿兵哥 / Dai Tou Bing 3: A Bing Ge (1987)    
    大頭兵 / Dai Tou Bing (1987)    
    先生騙鬼 / Xian Sheng Pian Gui (1987)    
    癡線特警出更 / Naughty Cadets on Patrol (1987)    
    報告典獄長 / It's a Mad Mad Prison (1988)    
    丑探七個半 / Chou Tan Qi Ge Ban (1988)    
    小人物 / Little Big Man (1989)    
    英雄無膽 / Ying Xiong Wu Dan (1989)    
    心跳時刻 / Heart Beat (1989)    
    壯志豪情 / Whampoa Blues (1990)    
    大哥大續集 / Fatal Recall (1990)    
    將邪神劍 / Magic Sword (1993)    
    爆裂神探 / Cop (1999)    
    第一次的親密接觸 / Flyin Dance (2000)    
  道具 / Props
    勝者為王 / Born to Be King (2000)    
    變臉迷情 / Devil Face, Angel Heart (2002)    
  場記 / Script Supervisor
    小魚吃大魚 / A Tuna Swallow a Whale (1980)    
  演員 / Actor (1978-2002)
    中原一點紅 / Middle Kingdom's Mark-of-Blood (1979)