[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳子慧  ♂
陈子慧
David Chan Chi-Wai
Pinyin: chén zi huì
David Chan Tzse-Wei,  Chan Che-Wei,  David T. W. Chan
 
影視作品 / Filmography (1978-1994)
 
  統籌 / Film Coordinator
    鐵板燒 / Teppanyaki (1984)    
  美術指導 / Art Director
    慾火焚琴 / House of the Lute (1980)    
    摩登保鑣 / Security Unlimited (1981)    
    歡樂叮噹 / Happy Din Don (1986)    
    神探朱古力 / Inspector Chocolate (1986)    
    新半斤八兩 / Front Page (1990)    
    棋王 / King of Chess (1991)    
    蠍子戰士 / Operation Scorpio (1992)    
  服裝設計 / Costume Design
    追鬼七雄 / The Trail (1983)    
  策劃 / Planning
    蠍子戰士 / Operation Scorpio (1992)    
    九二神鵰之痴心情長劍 / Saviour of the Soul II (1992)    
  服裝指導 / Costume Designer
    追鬼七雄 / The Trail (1983)    
  美術 / Art
    賣身契 / The Contract (1978)    
  製片統籌 / Production Supervisor
    追鬼七雄 / The Trail (1983)    
  故事 / Story
    天與地 / Tian Di (1994)    
  編劇 / Writer
    蠍子戰士 / Operation Scorpio (1992)