[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉滿棠  ♂
刘满棠
Tom Lau Moon-Tong
Pinyin: liú mǎn táng
Lau Moon-Tong,  Lau Mun-Tong,  Tom M. T. Lau
 
影視作品 / Filmography (1974-1997)
 
  攝影 / Cinematographer
    鐵指唐手 / Fingers That Kill (1974)    
    賣身契 / The Contract (1978)    
    行規 / The System (1979)    
    越戰僅存者 / Without a Promised Land (1980)    
    搏紮 / The Killer in White (1980)    
    摩登保鑣 / Security Unlimited (1981)    
    膽搏膽 / Revenge in Hong Kong (1981)    
    卒仔抽車 / Rolls, Rolls, I Love You (1982)    
    摧花者死 / Rape and Die (1983)    
    淫種 / The Rape After (1984)    
    上天救命 / Heaven Can Help (1984)    
    伊人再見 / Silent Romance (1984)    
    初哥 / Challenge on Chasing Girls (1984)    
    連體 / The Siamese Twins (1984)    
    鬥氣小神仙 / Puppy Love (1985)    
    開心三響砲 / Funny Triple (1985)    
    執法先鋒 / Righting Wrongs (1986)    
    再見媽咪 / Goodbye Mammie (1986)    
    神勇雙響炮續集 / Rosa (1986)    
    黃花閨男 / The First Switch (1986)    
    奇緣 / Nepal Affair (1986)    
    我要金龜婿 / Sweet Surrender (1986)    
    中國最後一個太監 / Last Eunuch in China (1987)    
    倩女幽魂 / A Chinese Ghost Story (1987)    
    畫中仙 / Picture of a Nymph (1988)    
    好女十八嫁 / 18 Times (1988)    
    殭屍叔叔 / Mr. Vampire Saga Four (1988)    
    神探父子兵 / In the Blood (1988)    
    火舞風雲 / Bet on Fire (1988)    
    捉鬼大師 / Vampire Buster (1989)    
    群龍戲鳳 / Pedicab Driver (1989)    
    火燭鬼 / Burning Sensation (1989)    
    皇家女將 / She Shoots Straight (1990)    
    鬼咬鬼 / Encounter of the Spooky Kind II (1990)    
    衰鬼撬牆腳 / Till Death Shall We Start (1990)    
    倩女幽魂III 道道道 / A Chinese Ghost Story III (1991)    
    反斗馬騮 / Come Fly the Dragon (1991)    
    財叔之橫掃千軍 / The Raid (1991)    
    神槍手與咖喱雞 / Pom Pom and Hot Hot (1992)    
    九二神鵰之痴心情長劍 / Saviour of the Soul II (1992)    
    新龍門客棧 / Dragon Inn (1992)    
    笑傲江湖II東方不敗 / Swordsman 2 (1992)    
    新仙鶴神針 / The Magic Crane (1993)    
    東方不敗─風雲再起 / The East Is Red (1993)    
    東方三俠 / The Heroic Trio (1993)    
    太極張三豐 / The Tai-Chi Master (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 / Last Hero in China (1993)    
    城市獵人 / City Hunter (1993)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 / Once Upon a Time in China V (1994)    
    洪熙官 / The New Legend of Shaolin (1994)    
    中南海保鑣 / The Bodyguard from Beijing (1994)    
    鼠膽龍威 / High Risk (1995)    
    對不起,多謝你 / My Dad Is a Jerk! (1997)    
    馬永貞 / Hero (1997)    
  第三組攝影 / 3rd Unit Cinematographer
    皇家戰士 / Royal Warriors (1986)    
  導演 / Director
    淫種 / The Rape After (1984)    
  第三組攝影指導 / 3rd Unit Director of Photography
    新上海灘 / Shanghai Grand (1996)    
  剪接 / Editor
    淫種 / The Rape After (1984)    
  攝影指導 / Director of Photography
    再戰江湖 / Return Engagement (1990)    
    給爸爸的信 / My Father Is a Hero (1995)    
    冒險王 / The Scripture with No Words (1996)    
  攝影助理 / Focus Puller
    一枝光棍走天涯 / The Good, the Bad and the Loser (1976)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    旺角卡門 / As Tears Go By (1988)    
    國產凌凌漆 / From Beijing with Love (1994)    
  演員 / Actor (1974-1997)
    我要金龜婿 / Sweet Surrender (1986)    
    暴雨驕陽 / The True Hero (1994)    
  第五組攝影 / 5th Unit Cinematographer
    富貴列車 / The Millionaires' Express (1986)    
  編劇 / Writer
    淫種 / The Rape After (1984)