[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
趙家成
赵家成
Michael Chiu Ka-Shing
Pinyin: zhào jiā chéng
 
影視作品 / Filmography (2007-2010)
 
  效果錄音 / Foley Recording
    軍雞 / Shamo (2007)    
    降頭 / Gong Tau (2007)    
    女人.本色 / Wonder Women (2007)    
    甜心粉絲王 / Super Fans (2007)    
    三不管 / Chaos (2008)    
    奪帥 / Fatal Move (2008)    
    大搜查之女 / Lady Cop & Papa Crook (2008)    
    惡男事件 / Yes, I Can See Dead People (2008)    
    蕩寇 / Plastic City (2008)    
  聲音設計 / Sound Designer
    葉問前傳 / The Legend Is Born - Ip Man (2010)    
    打擂台 / Gallants (2010)    
    前度 / Ex (2010)    
    安非他命 / Amphetamine (2010)    
    分手說愛你 / Break Up Club (2010)    
    花田囍事2010 / All's Well End's Well Too 2010 (2010)    
  效果剪接 / Foley Editing
    竊聽風雲 / Overheard (2009)    
    花田囍事2010 / All's Well End's Well Too 2010 (2010)    
    滅門 / Bad Blood (2010)    
    分手說愛你 / Break Up Club (2010)    
    李小龍 / Bruce Lee, My Brother (2010)    
    前度 / Ex (2010)    
    火龍 / Fire of Conscience (2010)    
    戀人絮語 / Lover's Discourse (2010)    
    打擂台 / Gallants (2010)    
  對白錄音 / Dialogue Recording
    証人 / Beast Stalker (2008)    
    同門 / Rebellion (2009)    
    跳出去 / Jump (2009)    
    短暫的生命 / A Very Short Life (2009)