[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
程伊  ♀
Cheng Yi (4)
Pinyin: chéng
 
影視作品 / Filmography (2007-2016)
 
  演員 / Actor (2007-2016)
    天下第二 / The World Second (2007) ... / Anonymous
    菲常完美 / Sophie's Revenge (2009) ... 小護士 / Nurse
    精舞門2 / Kung Fu Hip-Hop 2 (2010)    
    我的雷人男友 / My Ridiculous Boyfriend (2010) ... 小秦 / Xiao Qin
    極速天使 / Speed Angels (2011) ... 芝芝 / Gigi
    飛越老人院 / Full Circle (2012) ... / Nurse Xia
    勇敢愛之末日過後 / The Day After Doomsday (2012)    
    微微一笑很傾城 / Love 020 (2016) ... / Si Si