[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王傳君  ♂
王传君
Eric Wang Chuan-Jun
Pinyin: wáng chuán jūn
Wong Chuen-Kwan,  Wang Chuanjun





 
影視作品 / Filmography (2011-2021)
 
  演員 / Actor (2011-2021)
    開心大冒險 / Happy Adventure (2011)    
    熱血街頭 / Fearless (2012) ... 李克 / Li Ke
    夏日示愛 / Sweet Summer Love (2013)    
    食人蟲 / Bugs (2014)    
    猛龍特囧 / Undercover Duet (2015) ... / Ho Wing Yat
    前任2:備胎反擊戰 / Ex-Files 2: The Backup Strikes Back (2015) ... / Master Tian
    星語心願之再愛 / Fly to the Venus (2015)    
    羅曼蒂克消亡史 / The Wasted Times (2016)    
    我不是藥神 / Dying to Survive (2018)    
    蘭心大劇院 / Saturday Fiction (2019)    
    不老奇事 / The Curious Tale of Mr.Guo (2021)