[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
俞白眉  ♂
Yu Bai-Mei
Pinyin: bái méi
Yu Baimei,  Yu Bak-Mei
 
影視作品 / Filmography (2010-2020)
 
  導演 / Director
    分手大師 / The Breakup Guru (2014)    
    惡棍天使 / Devil and Angel (2015)    
    我和我的家鄉 / My People, My Homeland (2020)    
  策劃 / Planning
    心理罪城市之光 / The Liquidator (2017)    
  出品人 / Presenter
    戰狼 II / Wolf Warrior 2 (2017)    
  編劇 / Writer
    唐吉可德 / Don Quixote (2010)    
    飯局也瘋狂 / Dinner Party (2012)    
    分手大師 / The Breakup Guru (2014)    
    惡棍天使 / Devil and Angel (2015)    
    我和我的家鄉 / My People, My Homeland (2020)    
 
 
Biography
 
  Playwright.