[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
周展
Zhou Zhan
Pinyin: zhōu zhǎn
Chow Chin
 
影視作品 / Filmography (2008-2021)
 
  聯合出品人 / Co-Presenter
    中國機長 / The Captain (2019)    
  監製 / Producer
    絕對忠對之國家利益 / National Interest Absolute Loyalty (2021)    
  聯合製片人 / Associate Producer
    烈火英雄 / The Bravest (2019)    
  出品人 / Presenter
    一夜未了情 / To Love or Not (2011)    
  編劇 / Writer
    夢之隊 / Dream Team (2008)    
    我是植物人 / Vegetate (2010)    
    在世界中心呼喚愛 / Crying Out in Love (2016)