[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
孫正國
孙正国
Suen Jing-Gwok
Pinyin: sūn zhèng guó
Joseph C. Sun Chen-Guo,  Suen Ching-Kwok


 
影視作品 / Filmography (1984-2010)
 
  監製 / Producer
    實習大明星 / Rock On! (2010)    
  演員 / Actor (1984-2010)
    安非他命 / Amphetamine (2010) ... 觀奇父親 / Kafka's father
  編劇 / Writer
    金大班的最後一夜 / The Last Night of Madam Chin (1984)    
    孤戀花 / Love, Lone Flower (1985)    
    孽子 / The Outsiders (1986)    
    最後的貴族 / The Last Aristocrats (1989)    
    風雨操場 / Lessons of the Playground (1989)