[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
崔一  ♂
Choi Il
Pinyin: cuī
Choe Il

 
影視作品 / Filmography (1967-1980)
 
  演員 / Actor (1967-1980)
    黃昏的劍客 / Swordsman in the Twilight (1967)    
    魔谷的決鬪 / Duel at Makok (1969)    
    八道劍客 / Swordsmen From Eight Provinces (1970)    
    強人的墳墓 / Tomb for a Strongman (1975)    
    礜隢鎏鐊貣膼 / Invitation to Hell (1975)    
    太陽的憤怒 / Fury of The Sun (1975)    
    怪俠一枝梅 / Righteous Fighter, Il Ji Mae (1976)    
    密命客 / Secret Agent (1976)    
    雪中梅 / Snow Plum Blossom (1976)    
    五大弟子 / Fury of Dragon (1978)    
    鷹拳 / Rage of the Dragon (1980)