[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳秋燕  ♀
陈秋燕
Chen Chiu-Yen
Pinyin: chén qiū yàn
Cheng Chuo-Yen,  Chen Hsiu-Yen,  Chen Chiu-Yen,  Chan Chau-Yin





 
影視作品 / Filmography (1957-1998)
 
  演員 / Actor (1957-1998)
    半路夫妻 / Halfway Couples (1957)    
    五子哭墓 / Five Tragical Sons (1957)    
    五子哭墓 / Five Tragical Sons (1957)    
    寶石花 / Stone Flower (1957)    
    八月十五夜 / 15th August Night (1958)    
    山貓 / Leopard (1958)    
    小燕流浪記 / Xiao Yan Liu Liang Ji (1958) ... 李小燕? / Li Hsiao-Yen ?
    可憐戀花再會吧 / Poor Lian Hua Dating at Bar (1961)    
    雨夜花(下集) / Flowers in a Rainy Night (Part 2) (1962)    
    西廂記 / The West Chamber (1963)    
    天邊海角 / Edge of Sky and Sea (1963)    
    女間諜 / Woman Spy (1964)    
    情報員第六號 / Special Agent No. 6 (1964)    
    誰是殺人兇手 / Wo is the Murderer? (1965)    
    香蕉姑娘 / Banana Girl (1965) ... 碧珠 / Bi Zhu
    見君一面 / Jian Jun Yi Mian (1965)    
    黑美人 / Black Beauty (1966)    
    黃金豹 / Golden Leopard (1966)    
    文夏旋風兒 / Summer Whirlwind Son Wen (1966)    
    虎咬虎 / Tiger Bites Tiger (1966)    
    大色藝妲 / Geisha (1966)    
    黑手套 / Black Glove (1966)    
    養豬人家 / Pig Farmers (1966)    
    海女紅短褲 / Hai Nu Kung Tuan Ku (1966)    
    國際女間諜 / International Female Spy (1966)    
    阿西正傳 / True Story of Ah Hsi (1967)    
    駛牛車 / Drive Ox Cart (1967)    
    難忘負心人 / Unforgettable Heartless Person (1968)    
    處女心 / Virgin Heart Period (1968)    
    大小善 / Da Xiao Shan (1968)    
    春宵一刻值千金 / Joys of Love on a Spring Night (1969)    
    阿西做大舅 / Arrogant Uncle Ah Hsi (1969)    
    劉茶古遊台北 / Liu Chagu Tours Taipei (1969)    
    夜夜思君 / Ye Ye Si Jun (1969)    
    郎變了 / The Ungrateful One (1970)    
    特警勇戰黃金豹 / Super Cop Vs the Leopard (1970)    
    薛剛大鬧花燈 / Hsueh-Kang Crashed the Flower Lantern Fair (1970)    
    侵略者 / Attacker (1974)    
    鍾馗嫁妹 / The Wedding of Chung Kuei's Sister (1976)    
    我踏浪而來 / Lover on the Wave (1978)    
    百戰保山河 / Immortal Warriors (1979) ... 陸夫人 / Lu Teng's wife
    遊方和尚 / The Roaming Monk (1980)    
    陳益興老師 / Teacher Chen Yi-Shin (1983)    
    可愛的雨中花 / A Flower in the Storm (1984)    
    結婚 / The Matrimony (1985)    
    油麻菜籽 / Ah Fei (1985)    
    我們的天空 / Last Train to Tanshui (1986)    
    殺人蜂 / Killer Hornets (1986)    
    金水嬸 / Auntie Jinshui (1987)    
    我的爸爸不是賊 / My Father Is Not a Thief (1987) ... 曾京淑 / Tseng Ching-shu
    大陸行 / Journey Across the Mainland (1988)    
    海峽兩岸 / The Third Bridge (1988)    
    流氓世家 / The Mob Family (1989)    
    超級大國民 / Super Citizen Ko (1995)    
    超級公民 / Connection by Fate (1998)    
 
 
Biography
 
  Began as child actor mostly playing daughter of her father.

Father - Tien Ching

Mother - Chen Lan