[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
趙蘇晨  ♂
赵苏晨
Zhao Suchen
拼音: zhào chén
Chiu Sou-San,  Zhao Su-Chen
 
影視作品 / Filmography (2010-2021)
 
  錄音指導 / Sound Engineer
    老炮兒 / Mr. Six (2015)    
  聲音設計 / Sound Designer
    老炮兒 / Mr. Six (2015)    
  錄音 / Sound Recordist
    百合 / Baihe (2010)    
    我願意 / I Do (2012)    
    山的那邊有匹馬 / A Horse with Hope (2016)    
    人間·喜劇 / The Human Comedy (2019)    
    侶行攻略之確認你是我的人 / The Couples Travel Together (2019)    
  演員 / Actor (2010-2021)
    我願意 / I Do (2012) ... 鄰居男孩 / Neighbor Guy
    廚子·戲子·痞子… / The Chef, the Actor, the Scoundrel (2013) ... / Sanpao
  聲音指導 / Sound Supervisor
    發財日記 / Dreams of Getting Rich (2021)    
  混音 / Re-Recording Mixer
    侶行攻略之確認你是我的人 / The Couples Travel Together (2019)