[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳天星  ♂
陈天星
Chen Tien-Xing
Pinyin: chén tiān xīng
Dragon Chen,  Chen Tian-Xing,  Chan Tin-Seng




 
影視作品 / Filmography (2003-2016)
 
  製片 / Production Manager
    終極硬漢 / Ultimate Hero (2016)    
  監製 / Producer
    功夫戰鬥機 / Kungfu Fighter (2013)    
  故事 / Story
    功夫戰鬥機 / Kungfu Fighter (2013)    
  導演 / Director
    功夫驕子 / Gong Fu Jiao Zi (2003)    
    截拳道 / Jeet Kune Do (2010)    
    雙截棍 / Nunchucks (2012)    
    功夫戰鬥機 / Kungfu Fighter (2013)    
    終極硬漢 / Ultimate Hero (2016)    
  演員 / Actor (2003-2016)
    英雄無界 / Hero Unbounded (2003)    
    功夫驕子 / Gong Fu Jiao Zi (2003)    
    截拳道 / Jeet Kune Do (2010)    
    雙截棍 / Nunchucks (2012)    
    藏寶圖的秘密 / Secret Treasure Map (2012)    
    功夫戰鬥機 / Kungfu Fighter (2013)    
    劍囚 / Jian Qiu (2013)    
    流金 / Revenge of Gold (2016)    
    終極硬漢 / Ultimate Hero (2016) ... / Han Feng
  出品人 / Presenter
    功夫戰鬥機 / Kungfu Fighter (2013)    
    終極硬漢 / Ultimate Hero (2016)