[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張梓琳  ♀
张梓琳
Eileen Zhang Zi-Lin
Pinyin: zhāng lín
Zhang Zhilin,  Zhang Zilin




 
影視作品 / Filmography (2011-2015)
 
  演員 / Actor (2011-2015)
    分手達人 / The Break-Up Artist (2011)    
    硬漢2 / He-Man (2011) ... / Han Xiao Hui
    不二神探 / Badges of Fury (2013) ... 黃非紅老婆 / Feihong's wife
    大鬧天宮 / The Monkey King (2014) ... 女媧 / Nu Wa
    我的早更女友 / Meet Miss Anxiety (2014)    
    食人蟲 / Bugs (2014)    
    愛情麻辣燙之情定終身 / Spicy Hot in Love (2015)    
 
 
Biography
 
  Miss World 2007