[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
麥當傑  ♂
麦当杰
Michael Mak Tong-Kit
Pinyin: mài dāng jié
Mak Dong-Kit,  Gary Mak,  Michael Mak Dong-Git


 
影視作品 / Filmography (1982-2007)
 
  監製 / Producer
    中俄列車大劫案 / The Train Robbers (1995)    
    戀性世代 / I Do (2000)    
    情意拳拳 / Nothing Is Impossible (2006)    
  導演 / Director
    神探光頭妹 / Dragon Force (1982)    
    俏皮女學生 / Happy Sixteen (1982)    
    停不了的愛 / Everlasting Love (1984)    
    歡場 / Seven Angels (1985)    
    開心樂園 / The Isle of Fantasy (1985)    
    省港旗兵續集兵分兩路 / Long Arm of the Law II (1987)    
    月亮 星星 太陽 / Moon, Star, Sun (1988)    
    盡訴心中情 / Midnight Whispers (1988)    
    法內情大結局 / The Truth - Final Episode (1989)    
    省港旗兵第三集 / Long Arm of the Law III (1989)    
    省港旗兵第四集地下通道 / Underground Express (1990)    
    玉蒲團之偷情寶鑑 / Sex and Zen (1991)    
    危險情人 / The Shootout (1992)    
    新流星蝴蝶劍 / Butterfly & Sword (1993)    
    中俄列車大劫案 / The Train Robbers (1995)    
    黑金 / The Island of Greed (1997)    
    神探俏嬌娃 / Asian Charlie's Angels (2001)    
  動作設計 / Action Designer
    飛狐外傳 / The Sword of Many Lovers (1993)    
  演員 / Actor (1982-2007)
    緣份 / Behind the Yellow Line (1984) ... / Anita's boyfriend in MRT
    大三元 / Tri-Star (1996)    
  行政監製 / Administrative Producer
    雙子神偷 / Twins Mission (2007)    
  策劃 / Planning
    反斗妹 / Crazy Seventeen (1984)    
    水兒武士 / Journey of the Doomed (1985)    
    夏天的尾巴 / Summer's Tail (2007)