[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
施孝榮
施孝荣
Shi Hsiao-Rong
Pinyin: shī xiào róng
Si Hau-Wing,  Samson Shih

 
影視作品 / Filmography (1988-1999)
 
  作曲 / Composer
    過河小卒 / Let's Go (1990)    
  演員 / Actor (1988-1999)
    報告班長2 / Yes, Sir! 2 (1988)    
    過河小卒 / Let's Go (1990)    
    超級班長 / Hi Sir (1996)    
    超級天兵之機車班長 / G. Y. Sir (1997)    
    少年噶瑪蘭 / Kavalan (1999) ... [國語配音員] / [Voice]
    小卒戰將 / Top Gear (1999)    
  編曲 / Arranger
    過河小卒 / Let's Go (1990)    
  主唱 / Singer
    過河小卒 / Let's Go (1990)