[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
劉小草  ♀
刘小草
Agnes Liu Hsiao-Tsao
拼音: liú xiǎo cǎo
Lau Siu-Chou

 
影視作品 / Filmography (2008-2019)
 
  聲音設計 / Sound Designer
    甜蜜殺機 / Sweet Alibis (2014)    
  對白剪輯 / Dialogue Editing
    彈.道 / Ballistic (2008)    
    一個好爸爸 / Run Papa Run (2008)    
  聲音剪接 / Sound Editor
    志明與春嬌 / Love in a Puff (2010)    
  對白錄音 / Dialogue Recording
    小時代 / Tiny Times (2013)    
  音效 / Sound Effects
    一個好爸爸 / Run Papa Run (2008)    
    志明與春嬌 / Love in a Puff (2010)    
  混音 / Re-Recording Mixer
    海角七號 / Cape No. 7 (2008)    
    夏天協奏曲 / Summer Times (2008)    
    甜蜜殺機 / Sweet Alibis (2014)    
    粽邪 / The Rope Curse (2018)    
    愛上卡夫卡 / Looking for Kafka (2019)    
 
 
Biography
 
  Worked for 3H Sound Studio for 9 years.

Founder of Aacross Studio Ltd. in 2015.