[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
盧青  ♂
卢青
Lu Qing (1)
Pinyin: qīng
Lo Ching


 
影視作品 / Filmography (1979-1991)
 
  演員 / Actor (1979-1991)
    悲之秋 / A Sorrowful Wedding (1979)    
    巴山夜雨 / Chill Spring Rain (1980) ... 宋敏生 / Song Min-Sheng
    半張訂婚照 / Half of an Engagement Photo (1980)    
    湖畔 / At Lakefront (1981) ... 爱打聽 / Ai Da-Ting
    小金魚 / A Small Gold Fish (1982)    
    姑娘今年二十八 / Girl at 28 (1984)    
    美食家 / Gourmet (1985)    
    日出 / Sunrise (1985)    
    漂泊奇遇 / Adventures in the South (1985) ... 鬼冬哥 / Gui Dong-Ge
    生死之間 / Between Life and Death (1988)    
    挑戰 / Challenge (1990)    
    小醜歷險記 / The Adventure of a Clawn (1990)    
    開天辟地 / Epoch-Making (1991)