[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
郭靜
郭静
Guo Jing (3)
Pinyin: guō jìng
Kwok Jing
 
影視作品 / Filmography (2009-2015)
 
  武師 / Stunts
    錦衣衛 / 14 Blades (2010)    
    美麗密令 / Beauty on Duty! (2010)    
    四大名捕 / The Four (2012)    
  武術組 / Martial Art Group
    大內密探零零狗 / On His Majesty's Secret Service (2009)    
    捉妖記 / Monster Hunt (2015)    
  動作組 / Action Team
    太極2:英雄崛起 / Tai Chi Hero (2012)    
  演員 / Actor (2009-2015)
    武僧傳奇之終極一戰 / The Ultimate War of Kongfu Saga (2015) ... / Ghost Hand