[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳友文
陈友文
Chan Yau-Man
Pinyin: chén yǒu wén
Vaniking Chan,  Chen Yu-Wen
 
影視作品 / Filmography (1974-1988)
 
  副導演 / Assistant Director
    虎鬥虎 / The Big Risk (1974)    
    五毒 / The Five Venoms (1978)    
    南少林與北少林 / Invincible Shaolin (1978)    
    射鵰英雄傳續集 / The Brave Archer Part II (1978)    
    殘缺 / Crippled Avengers (1978)    
    廣東十虎與後五虎 / Ten Tigers of Kwangtung (1979)    
    金臂童 / The Kid with the Golden Arm (1979)    
    雜技亡命隊 / The Daredevils (1979)    
    賣命小子 / The Magnificent Ruffians (1979)    
    街市英雄 / Shaolin Rescuers (1979)    
    佛都有火 / The Boxer from the Temple (1979)    
    第三類打鬥 / Heaven and Hell (1980)    
    大殺四方 / The Rebel Intruders (1980)    
    目無王法 / What Price Honesty? (1981)    
    五郎八卦棍 / The 8 Diagram Pole Fighter (1984)    
    霹靂十傑 / Disciples of the 36th Chamber (1985)    
    少年蘇乞兒 / The Young Vagabond (1985)    
    老虎出更 / Tiger on the Beat (1988)    
  第二副導演 / Second Assistant Director
    橫財三千萬 / The Thirty Million Dollar Rush (1987)    
  導演 / Director
    二等良民 / Second Class Resident (1981)    
  演員 / Actor (1974-1988)
    老虎出更 / Tiger on the Beat (1988)