[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王紅衛  ♂
王红卫
Wang Hong-Wei (2)
Pinyin: wáng hóng wèi
Wong Hung-Wai
 
影視作品 / Filmography (2009-2021)
 
  文學顧問 / Literary Consultant
    瘋狂的外星人 / Crazy Alien (2019)    
  文學策劃 / Literary Planning
    心花路放 / Breakup Buddies (2014)    
  監製 / Producer
    刺殺小說家 / Assassin in Red (2021)    
  總策劃 / Chief Planner
    被光抓走的人 / Gone with the Light (2019)    
    日光之下 / Wisdom Tooth (2019)    
  藝術顧問 / Artistic Consultant
    我要我們在一起 / Love Will Tear Us Apart (2021)    
  編劇 / Writer
    瘋狂的賽車 / Crazy Racer (2009)    
    黃金大劫案 / Guns and Roses (2012)    
    無人區 / No Man's Land (2013)    
    咱們結婚吧 / Let's Get Married (2015)