[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
矢野浩二  ♂
Yano Koji
Pinyin: shǐ hào èr
Koji Yano

 
影視作品 / Filmography (2009-2016)
 
  演員 / Actor (2009-2016)
    熊貓大俠 / Panda Express (2009) ... / Er Mazi
    東風雨 / East Wind, Rain (2010) ... / Cheng Haian
    瘋狂的GPS / Crazy GPS (2011)    
    李獻計歷險記 / Lee's Adventure (2011) ... / Umemoto Daig
    月色猙獰 / A Mysterious Fobber (2012)    
    色殤 / Color War (2012)    
    最佳嫌疑人 / The Suspicious (2014) ... / Koji
    戀愛教父 / Love Godfathers (2016)    
    鐵道飛虎 / Railroad Tigers (2016)